ANTALYA / KUMLUCA - Mavikent Mustafa-Ayşe Acarbulut Anadolu Lisesi

Ara

"MAZLUMUN GÖZYAŞI İNCİ TANESİDİR"    Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda yapılan "Safahattan Seçilen Sözcüklerle Afiş Yarışmasında" birinci seçilen öğrencimiz Sinem AKKAYMAK' ı tebrik ediyoruz.

Ara

Öğrencimiz Eren Muhammet SABANLI Sağ Kol 75 Kg Bilek Güreşinde Antalya  3. olmuştur. Öğrencimizi, ailesini ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

Ara

Öğrencimiz Burak AKSOY 97 Kg da Antalya 3. olmuştur. Öğrencimiz yapılacak olan Bölge Finallerinde ilimizi temsil edecektir.

Ekm

MİLLİ GURURUMUZ TOGG OKULUMUZDAKİ ÖĞRENCİLERİN BEĞENİSİNE SUNULDU. OTOMOBİLİ YAKINDAN İNCELEME FIRSATI BULAN ÖĞRENCİLERİMİZ BÜYÜK BİR HAYRANLIK DUYDUKLARINI DİLE GETİRDİLER.

Ekm

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA KURAN-I KERİM TİLAVETİ YAPILDI. YAZ DÖNEMİNDE VEFAT EDEN FİZİK ÖĞRETMENİMİZ BİLGEN GÜZEL ANILDI. TÜM ÖĞRENCİ VE ÇALIŞANLARIMIZA HELVA İKRAMINDA BULUNULDU.

Okulumuzu Öğrencilerimizle Güzelleştiriyoruz.

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Erhan KONCAK koordinesinde öğrencilerimiz tarafından duvar süslemeleri çalışmaları devam ediyor...

Yerli Malı haftası Etkinliklerimiz devam Ediyor.

Hafta boyunca Mavikent Tabiat Ormanında Yerli Malı Haftası etkinlikleri yapılmıştır.