ANTALYA / KUMLUCA - Mavikent Mustafa-Ayşe Acarbulut Anadolu Lisesi

Mavikent Mustafa-Ayşe Acarbulut Anadolu Lisesi

Mavikent Mah. Yalı Cad. No282 Kumluca/ ANTALYA
Vizyon
Bütün ideallerimiz öğrencilerimizi öncelikle aldığı eğitim sürecinde mutlu bireyler oluşturmak için bulundukları ortamı ve insanların geleceğe bakış açılarını değiştirmek / kendiyle barışık / hoşgörülü / vatanını milletini seven bireyler olarak yetiştirmek.
Misyon
Biz bu okulda bütün öğretmenler olarak öğrencilerimizi bilgili, kendine güvenen, geleceğin teknolojik gelişmelerini takip edebilecek gençler olarak yetiştirmek için varız... Öncelikle öğrencilerin nasıl öğrenmesi gerektiği ilk önceliğimizdir.Öğrencilerimiz bütün çalışmalarımızın temelinde yatan ana faktördür.
Başarılar
Okulumuz başarı yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.%75 lik üniversite yerleştirme oranı,sosyal ve sportif alanlarda elde ettiğimiz başarılarla okulumuz adından sıkça söz ettirmektedir.
Saatler
08.15(Giriş) 08.30 (Ders Başlangıç)11.50 (Öğle Yemeği) -12.40(Ders Başlangıç) 15.50 Bitiş
İngilizce/Almanca
Şehir içi minibüslerle sabah 06.45 akşam 19.00 arası ulaşım mümkün.
İlçemizin her yerinden öğrenci servisleriyle ulaşım yapılmaktadır.
Mavikent Mahallesi
Okulumuz ilçe merkezine 10 km İl merkezine 100 km mesafede bulunmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılına göre; Tavan Puanımız: 437.756 Taban Puanımız:338.283
Okulun Sınav Başarı Durumu
Öğrencilerimiz yetenek,beceri ve istekleri doğrultusunda Lisans ve ön lisans programlarına yerleşiyorlar.Hedefimiz daha iyiye daha güzele ulaşmak.
%75.80
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda sportif faaliyetler Beden Eğitimi öğretmenlerimiz tarafından gerçekleştirilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler
Her türlü etkinlik yeni kurulan laboratuvarımızda öğretmenlerimizin rehberliğinde yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları
Proje çalışmalarımız okulumuz sosyal kulüpleri tarafından gerçekleştirilmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuz koordinatörlüğünde İtalya,Polonya ve Bulgaristan'ın ortaklığı ile 2 yıl süren ERASMUS projesini başarı ile tamamlamıştır.Yeni proje ve ortak arayış çalışmalarımız devam etmektedir.
Diğer Hususlar
Okulumuz EBA KISA FİLM ve EBA SOSYAL BİLİMLER BELGESEL YARIŞMALARINDA elde ettiği dereceler ile(5) adından söz ettirmiştir. Kısa film ve belgesel ekibimiz çalışmalarını her yıl gerçekleştirmektedir.